Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Carlo Boszhard is chef kattenbak: “Is het niet schoon, wippen ze een drol uit de bak”

Premium

Carlo Boszhard is chef kattenbak: “Is het niet schoon, wippen ze een drol uit de bak”

Tommie (9), Lillie (8), Peppie (7) en Lotje (6) zijn de katten van presentator Carlo Boszhard (51) en partner Herald. Ooit was Carlo een hondenman, nu is hij kattengek.

“Het gaat nu weer goed, maar de katten waren behoorlijk ziek. Maagvirus. Elke week werd er een ziek. Dachten we de ellende achter de rug te hebben, ja hoor, begon de volgende. Gelukkig zijn ze nu allemaal beter, want we maakten ons grote zorgen. Ik ben opgegroeid met honden: een golden retriever en twee teckels. Tot Herald over katten begon. Hij was bij de dierenwinkel geweest en liet me een foto zien: Tommie. ‘We gaan alleen kijken’, zei ik nog. Maar toen ik in de winkel vroeg of ik Tommie mocht vasthouden en hij als een gek ging knorren, zei ik meteen: ‘We nemen hem.’ Tommie is echt een mensenkat, een allemansvriend. Hij gaat ook vaak even langs mijn ouders die naast ons wonen.

Lillie kregen we als tweede. Ze was als enig poesje over in de dierenwinkel. Onze zen-poes, zo lief en sierlijk. De katten zijn ons alle vier even lief natuurlijk, maar Lillie is extra bijzonder. Ze is wel een prinsesje. Waag het niet een plakje kip op de grond te gooien. Dan kijkt ze je aan met zo’n blik: Moi? Van de grond?

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen