Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kimberley (34): “Door de coronacrisis vond ik mijn grote liefde”

Premium

Kimberley (34): “Door de coronacrisis vond ik mijn grote liefde”

De pandemie veroorzaakt veel ellende, maar kan voor sommigen ook het begin zijn van iets moois. Kimberley Tonkes (34) had haar buik vol van mannen en relaties. Totdat ze tijdens de lockdown totaal onverwacht haar grote liefde tegenkwam.

“Een man? Alsjeblieft niet! Nadat mijn relatie eind 2019 was uitgegaan, had ik totaal geen behoefte aan een nieuwe liefde. Ik was gekwetst, voor de zoveelste keer, en dat wilde ik nooit meer meemaken. Ik ging alleen op vakantie naar Spanje en ontdekte dat ik het erg leuk had in mijn eentje. Als ik ’s avonds in het hotel zat te eten en keek naar de stelletjes om me heen die elkaar overduidelijk niets meer te vertellen hadden, was ik blij dat ik daarvan verlost was. Ik ging in maart dus best met een goed gevoel de lockdown in, ik zou het wel redden alleen”

Beetje kletsen

“Maar door het thuiswerken en weinig mensen zien begon ik na paar weken toch dingen te missen. Gewoon een praatje met een onbekende bijvoorbeeld. Ik wilde niet steeds mijn beste vriendin of moeder bellen, zij werkt in de zorg en was door corona ontzettend druk. Weet je wat, dacht ik, ik ga het internet op.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen