Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Ze geloofden het medium niet, maar de voorspelling kwam tóch uit

Premium

Ze geloofden het medium niet, maar de voorspelling kwam tóch uit

Best verleidelijk om, als je het even niet weet, je heil te zoeken bij een medium, handlezer, tarotkaartlegster of poezenfluisteraar. Precies wat deze 5 vrouwen deden, al geloofden ze er niet echt in.

Anneke van der Ham

Anneke van der Ham (72) is weduwe en hertrouwd met Ben. Ze bezocht tv-medium Petra Lakerveld, bekend van onder andere Het Zesde Zintuig.

“In 2012 overleed mijn man Steef aan de gevolgen van een hersentumor. Ondanks mijn wekelijkse bezoeken aan de huisarts, de gesprekken met mijn kinderen en vrienden lukte het me bijna niet meer uit mijn verdriet te komen. Ik bleef in een dal hangen, omdat ik mijn man zo miste. De huisarts schreef me pillen voor, maar die wilde ik liever niet. Er gebeurden al zo veel vreemde dingen. ’s Nachts werd ik anoniem gebeld, ik zag de voordeursleutels soms in het slot heen er weer bewegen en rook op bepaalde plekken ineens heel sterk de geur van fresia’s, Steefs lievelingsbloemen. Hoe kon dat? Ik had het gevoel dat ik gek werd. Mijn collega’s raadden me een bezoek aan een medium aan, wellicht kon ik daar antwoorden krijgen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen