Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Suzanne kreeg na 9 jaar eindelijk een zoon: “Ik heb meer dan honderd zwangerschapstesten gedaan”

Premium

Suzanne kreeg na 9 jaar eindelijk een zoon: “Ik heb meer dan honderd zwangerschapstesten gedaan”

Suzanne Beentjes Sanchez (40) wilde maar één ding: moeder worden. Na negen jaar in de medische molen en een loodzware zwangerschap kreeg ze een zoon. “Het was alle ellende meer dan waard.”

Als ik een trotse moeder onder aan de glijbaan zag staan om haar kind op te vangen. Als ik een vader met zijn dochtertje aan de hand zag in het park. Als ik oppaste op de baby’s en peuters van vriendinnen. Als ik in de dierentuin blije opa’s en oma’s zag lopen met hun kleinkinderen. Altijd voelde ik een steekje in mijn hart. Waarom was het al deze mensen wel gegund een kind te krijgen en mij niet? Het betekende veel voor mij als vriendinnen mij vroegen op hun kind te passen, anders had ik me helemaal een mislukkeling gevoeld, iemand die blijkbaar echt niet voor kinderen kan zorgen. Diep vanbinnen deed het pijn. Niet omdat ik mijn vriendinnen het geluk niet gunde, maar ik wilde het zelf ook zo graag ervaren. Meer dan wat dan ook ter wereld.”

Geen eisprong

“Van kleins af aan wist ik dat ik later moeder wilde worden. Ik vind kinderen geweldig, was altijd aan het oppassen op kindjes uit de buurt en toen ik ouder werd, ging ik in de kinderopvang werken. Heel leuk, maar het allermooiste, dat wist ik zeker, zou een kindje van mezelf zijn.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen