Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Marcella (48): “We houden ons hart vast voor wat we in ons huisje zullen aantreffen”

Premium

Marcella (48): “We houden ons hart vast voor wat we in ons huisje zullen aantreffen”

Iedereen heeft een verhaal. Groots en meeslepend of juist klein en ontroerend. Deze week vertelt Marcella over haar huisje in Frankrijk, dat zij en haar man nu al meer dan een jaar niet hebben kunnen bezoeken.

Marcella (48): “Twee jaar geleden hebben mijn man en ik een huisje in Frankrijk gekocht. Het was een droom die we al heel lang hadden en die eindelijk is uitgekomen dankzij een erfenis van een oudtante. Wat een bezit, zo’n huisje aan de rand van een piepklein dorp! We hebben uitzicht over glooiende weilanden en verderop liggen beboste heuvels. Die zonsondergang daar… Het eerste jaar waren we er de hele zomervakantie. Dat waren we het afgelopen jaar ook van plan, maar door corona was er een inreisverbod, waardoor we de grens niet over kwamen. Daarna golden er allerlei regels zodat we in Frankrijk nauwelijks de deur meer uit zouden kunnen.

Angstbeelden

De zomer ging voorbij, toen de herfst en ook de hele winter hadden we geen idee hoe het huisje erbij stond. We waren er te kort geweest om kennis te maken met de buren en kenden er niemand die voor ons even poolshoogte zou kunnen nemen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen