Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Miranda (50): “Samen bleek in veel opzichten gezelliger dan apart”

Premium

Miranda (50): “Samen bleek in veel opzichten gezelliger dan apart”

Miranda (50): “Ik was begin twintig toen ik mijn man ontmoette. Hij was vijftien jaar ouder, en dat vond ik reuze opwindend: een echte man, en niet zo’n jongetje zoals de vriendjes die ik vóór hem had. We trouwden en daar heb ik nooit spijt van gehad, ook al ben ik nu 50 en is hij al 65.

Hij is jong voor zijn leeftijd. Ons huwelijk is allang niet meer spannend, maar we kunnen het goed met elkaar vinden. Ik denk dat dat vooral komt doordat we voor een groot deel ons eigen leven leiden. Ik heb mijn vriendinnen, zit bij een schilderclub, ik houd van lange fietstochten en ga graag naar toneel.

Mijn man is een lezer en een schaker. Hij heeft een hekel aan beweging en is dol op sportprogramma’s, waar ik dan weer niet veel om geef. Soms zagen we elkaar avondenlang niet. Als ik op stap was geweest met vriendinnen en hij bij z’n schaakclub zat, dan dronken we voor het slapengaan nog een glaasje wijn samen. En toen… toen kwam de coronacrisis en veranderde alles. De schaakavonden van mijn man werden geannuleerd, voorstellingen waren afgelast, mijn vriendinnen zag ik nog maar weinig en het schilderclubje ging op non-actief.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen