Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Carmen (39): “Een maand later bleek dat zijn ex nog steeds bij hem woonde”

Premium

Carmen (39): “Een maand later bleek dat zijn ex nog steeds bij hem woonde”

Iedereen heeft een verhaal. Groots en meeslepend of juist klein en ontroerend. Deze week vertelt Carmen over haar broer en zijn ex, die zelfs nadat het uit ging nog bleven samenwonen.

Carmen (39): “Tien maanden geleden vertelde mijn broer dat het uit was met Anna. Ik vond het jammer, want Anna was een leuk mens met wie hij al vier jaar samenwoonde. Maar mijn broer had niet meer het gevoel dat hij de rest van zijn leven met haar wilde delen. En als je vijfendertig bent, kun je er dan beter maar een punt achter zetten.

Samenwonen

Anna was er kapot van, zei hij, en dat vond hij wel erg, want hij zou haar het liefst als een dierbare vriendin willen zien. Hoe Anna dat zelf zag, weet ik niet. Mijn broer en ik wonen ver van elkaar, dus zo vaak ontmoeten we elkaar niet. Een maand later sprak ik mijn broer weer, en terwijl hij iets vertelde, had hij het over Anna. Het bleek dat ze nog steeds bij hem woonde. Ze zag er zo tegenop om woonruimte te zoeken dat hij had gezegd dat ze geen haast hoefde te maken. Ze kon zo lang als dat nodig was nog bij hem blijven wonen. Hij had er wel bij gezegd dat ze natuurlijk moest verkassen als hij een andere vriendin zou krijgen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen