Zoek binnen:

Vakantieliefde is niet alleen voor tieners: “Het was de meest opwindende week van mijn leven”

Premium

Vakantieliefde is niet alleen voor tieners: “Het was de meest opwindende week van mijn leven”

Een spannende vakantieliefde alleen voor tieners? Welnee. Deze vrouwen beleefden een zinderend avontuurtje met Don Juan & Co. Lees en geniet mee!

“Samen slenterden we door de mooie straatjes”

Rebecca (56) “Onze kinderen waren nog maar net het huis uit toen mijn man me verliet voor een ander. Ik ging door een periode van diepe rouw; ik was zo verdrietig dat het leven zoals ik het kende compleet voorbij was. Daarbij hikte ik aan tegen zes weken zomervakantie – ik werk in het onderwijs. Wat moest ik in hemelsnaam doen alleen thuis? Ik besloot er het beste van te maken en boekte een singlereis naar Kroatië. Ik wist eigenlijk niet of ik er wel zin in had, maar vanaf dag één klikte het geweldig met Jan, een weduwnaar. Samen slenterden we door mooie straatjes, zaten uren te kletsen op een terras en lagen lui te lezen op het strand. De laatste avond hebben we gezoend. Allebei zaten we niet te wachten op een nieuwe relatie, maar Jan heeft me genezen die zomer, zo zie ik dat. Hij liet me inzien dat het goed zou komen met mij.”

“Nu weet ik dat het klopt dat Zuid-Europese mannen fantastische minnaars zijn”

Dit is een Premium-artikel. Met een Libelle-account kun je gratis 3 Premium-artikelen per maand lezen. Maak een gratis Libelle-account aan of log in.