Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

20 vragen aan chef-kok Sergio Herman: “Een vers saucijzenbroodje kan ik niet weerstaan”

Premium

20 vragen aan chef-kok Sergio Herman: “Een vers saucijzenbroodje kan ik niet weerstaan”

Sergio Herman (49) is een chef-kok gelauwerd met 3 sterren. Onlangs kwam zijn boek Sobremesa uit, een culinaire rondleiding op Ibiza. Sergio is getrouwd met Ellemieke Vermolen en heeft 4 kinderen.

1. Waarom moeten we Sobremesa lezen?
“Ibiza is mijn favoriete vakantiebestemming, ik kom er al 20 jaar. In het boek geef ik hier een culinaire rondleiding. ‘Sobremesa’ betekent het einde van een maaltijd, meestal aan het einde van de dag, ook het mooiste moment van de dag. Iedereen die van Ibiza, goede verhalen en de natuur houdt, zal het een fijn boek vinden. En uiteraard staan er lekkere recepten in!” 

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen