Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Danny de Munk: “Wat mij betreft is de opvoeding gelukt”

Premium

Danny de Munk: “Wat mij betreft is de opvoeding gelukt”

Al stond zij aanvankelijk niet te trappelen, inmiddels hebben Danny (49) en zijn dochter Bo (21) de smaak van het dansen helemaal te pakken. Binnenkort zijn ze samen te zien in het tv-programma Dance Dance Dance. Danny: “Ik ben mezelf flink tegengekomen”.

Menigeen zal de piepjonge Danny nog zo voor zich zien: op twaalfjarige leeftijd beleefde hij in de klassieker Ciske de Rat het succes van zijn leven. De soundtrack die hij inzong, Ik voel me zo verdomd alleen, was in 1984 de best verkochte single in Nederland. Hij werd geboren in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt en verhuisde later met zijn ouders naar Purmerend, waar de zanger – volgend jaar wordt hij vijftig – nog steeds woont, met zijn vrouw Jenny (46), dochter Bo (21), en zoon Davy (17).

Ook Jenny is vandaag voor de gezelligheid meegekomen naar de Amsterdamse fotostudio waar dit interview plaatsvindt met Danny en Bo. Zij doen namelijk als danskoppel mee aan Dance Dance Dance, het populaire tv-programma dat binnenkort wordt uitgezonden bij SBS 6. 

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen