Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Natascha Froger: “Ik heb een kant meegemaakt van roem die niet altijd fijn was”

Premium

Natascha Froger: “Ik heb een kant meegemaakt van roem die niet altijd fijn was”

René en Natasja Froger waren al heel bekend, maar met Lieve Frogers staan ook dochter Natascha en zoons Danny, Maxim en Didier in de spotlights. René: “We hebben vooral veel lol gehad met z’n allen.

Ineens was het nest van René en Natasja Froger weer vol. Jongste zoon Didier (23), woonde sowieso weer even thuis. Zijn broer Maxim (24) en zijn vriendin besloten in coronatijd hun Amsterdamse flatje ook tijdelijk in te ruilen voor het ouderlijk huis. Natasja: “Nu is mijn moeder erbij gekomen, die woont in het buitenland. Als er wat met haar zou gebeuren, kon ik niet naar haar toe, dat voelde niet fijn. Met handschoenen en masker op is ze met de laatste vlucht naar Nederland gekomen.”

Met oudste zoon Danny (32) en dochter Natascha (36) verliep het contact de eerste weken zwaaiend vanachter het raam, tot de zon flink ging schijnen: “Toen zijn we gezellig op kleedjes in de tuin gaan zitten. Jammer dat je elkaar niet even kon knuffelen, maar zo konden we elkaar toch zien en dat was reuze fijn en gezellig. Ik was heel blij dat ik ze allemaal weer om me heen had. René heeft astma en als zanger heeft hij zijn longen natuurlijk heel hard nodig, dus we moesten echt heel voorzichtig zijn.”

De opnames voor Lieve Frogers, een nieuw realityprogramma van René (59) en Natasja (54) en de kinderen, kwamen even stil te liggen. In het programma laten de Frogers wensen van kijkers in vervulling gaan. In juli kon de laatste van zeven afleveringen worden opgenomen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen