Zoek binnen:

Frans Bauer: “Je moet het spannend houden voor elkaar”

Premium

Frans Bauer: “Je moet het spannend houden voor elkaar”

‘Frans is de liefste, leukste, beste, grappigste, sterkste, vriendelijkste, attentste, knapste, gezelligste en soms onhandigste man van de hele wereld,’ schreef Mariska op Instagram. Dat kan natuurlijk alleen maar over Frans Bauer gaan. Een gesprek over alles wat hem dierbaar is, zijn muziek én gezin voorop.

We zijn in het dorpje Zegge, een klein en kalm plaatsje 20 minuten onder het Brabantse Fijnaart, waar Frans Bauer is opgegroeid en woont met zijn gezin. In Zegge is de razend populaire zanger en tv-maker ook vaak te vinden. Een goede vriend heeft er een studio waar ze samen “meer tijd doorbrengen dan met de vrouw”. Frans (45) zegt het met een lach, maar hij meent het wel: “Een supermooie plek, de tijd staat er stil. In die studio ben ik alle besef van tijd kwijt.”
We zitten aan de koffie in de woonkeuken van een sfeervolle boerderij een paar 100 meter bij de studio vandaan. Hier heeft zojuist de fotoshoot plaatsgevonden. Labradoedel Jackie, die ook mee is, stal natuurlijk de show. Ook tijdens het gesprek overigens, als hij af en toe aanslaat op iets wat in een hondenhoofd van groot belang is en hij ervandoor wil gaan, compleet met de kruk waaraan hij vastligt met zijn riem.

Met een Libelle-account kun je gratis 3 Premium-artikelen per maand lezen.

Een gratis account maak je binnen 1 minuut aan

of inloggen

Dit is een Premium-artikel.
Met een Libelle-account kun je 3 gratis Premium-artikelen per maand lezen

of INLOGGEN

Dit is een Premium-artikel.
Met een Libelle-account kun je 3 gratis Premium-artikelen per maand lezen

of INLOGGEN