Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Acteur Hajo Bruins (61) over zijn vriendin (34): “Mensen denken dat zij de golddigger is, maar dat ben ik”

Premium

Acteur Hajo Bruins (61) over zijn vriendin (34): “Mensen denken dat zij de golddigger is, maar dat ben ik”

Dat hij het prima vindt om maanden thuis te zitten, zou vroeger ondenkbaar zijn voor acteur Hajo Bruins (61). “Vroeger moest ik zo nodig groots en meeslepend leven, maar nu vind ik het prima om gewoon echtgenoot en huisvader te zijn.”

In deze tijden van corona zal ik acteur Hajo Bruins (61) interviewen tijdens een wandeling door het Amsterdamse Vondelpark. Dat is het plan. Maar als we elkaar treffen bij de ingang zegt hij meteen: “Dat is toch hartstikke ingewikkeld als je het gesprek wilt opnemen? Kom, we gaan naar mijn huis, ik woon hier vlakbij. Dam ontmoet je meteen Linde, mijn vrouw.”

Thuis blijkt Hajo te zijn weggerukt uit een potje canasta. De kaarten liggen nog op het geborduurde speelkleed op de lange tafel. Hij begroet zijn vrouw alsof hij 5 uur is weggeweest in plaats van 5 minuten. “We hebben wat afgekaart de laatste maanden”, zegt hij. “Van ons had de quarantaine wel 2 jaar mogen duren. Héérlijk. Kaarten, kletsen, beetje met Mia spelen.” Mia is zijn jongste dochter van 5, die hij kreeg met Linde van den Heuvel (34), die – zo vertellen ze blij – zwanger is van hun 2e kind. Uit 2 eerdere relaties heeft hij nog 3 dochters: Leverne (31), Micky (20) en Magali (15). Linde ontmoette hij 11 jaar geleden bij de toneelvoorstelling Heren van de thee. Hij was de gerenommeerde acteur van 50, zij de 23-jarige stagiaire.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen