Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Linda de Mol: “Mijn vriendinnen zijn mijn spiegel”

Premium

Linda de Mol: “Mijn vriendinnen zijn mijn spiegel”

Zelf heeft ze geen zussen, maar in haar nieuwste film heeft ze er 2. Ja, die had Linda graag willen hebben. Toch kon ze ook met haar broer John veel delen. “Toen ik ging scheiden, is hij er echt voor me geweest. En ook in die zware laatste jaren met onze ouders.”

Het grootste nadeel aan Linda de Mol zijn? We zijn halverwege ons gesprek en voor het eerst valt Linda de Mol (55) even stil. Dan zegt ze: “Dat iedereen iets van je vindt. Dat je je altijd moet gedragen. Al vanaf mijn 19de ben ik me ervan bewust dat ik niet alles kan zeggen of doen. Je zult mij nooit dronken of tongend met een vreemde meneer in een publieke gelegenheid aantreffen, of met 170 kilometer per uur over de snelweg zien scheuren. Het komt niet eens in me óp. Ik heb er ook geen behoefte aan, hoor. Ja, toen ik jonger was dacht ik wel eens: nu ophouden met die wijn, anders wordt het gênant.”

Toch wordt er altijd over je geroddeld. Vooral over je uiterlijk. Ik las zelfs ergens dat je een tepelpiercing zou hebben. Met ontzetting: “Dat is wel het láátste wat ik zou nemen! Ik ben al niet zo van de piercings, en al helemaal niet door de tepels. Ik krijg het al koud bij de gedachte. Wat een gek verhaal. Ik zou het zeggen hoor, als het zo is. Maar nooit van mijn leven!”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen