Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Marlijn Weerdenburg: “Mijn verdriet was zo groot, maar Paul kreeg mij rustig”

Premium

Marlijn Weerdenburg: “Mijn verdriet was zo groot, maar Paul kreeg mij rustig”

Als iemand Marlijn Weerdenburg 4 jaar geleden had verteld dat ze nu gelukkig in de liefde zou zijn en moeder van een peuter, zou ze het niet hebben geloofd. De 36-jarige actrice en Moltalk-presentatrice: “Ik dacht dat het niet voor mij was weggelegd.”

Wie had dat gedacht: het is tóch nog goed gekomen met Marlijn Weerdenburg (36). Nog maar een paar jaar geleden ging de zangeres, actrice en presentatrice in het programma De Dolende Dertiger op zoek naar antwoorden op de levensvragen van de dertigers van nu. Het bleek ook een persoonlijke ontdekkingstocht: angst om te settelen was 1 van de issues die aan de orde kwam.

Vandaag, in een restaurant in Amsterdam, zit Marlijn tegenover me met om haar hals een gouden kettinkje. Het hangertje spelt in gouden krulletters de naam Teun: haar ‘kleine kabouter’ die volgens een post van Marlijn op Instagram momenteel volop in zijn free hugs for all-fase zit, met snottebel en al. Ze lacht: “Zó lekker zoals hij knuffelt, hij is het grootste knuffelbeertje ooit. Ik hoop dat dit nog heel lang duurt.” De peuter van 2,5 lijkt enorm op haar, maar is een kopietje van Paul, zegt ze. Ze laat foto’s zien van Paul (35) toen hij net zo oud was als Teun nu. Het stel is nu ruim 4 jaar samen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen