Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Nicolette Kluijver: “Ik leef voor mijn drie kinderen”

Premium

Nicolette Kluijver: “Ik leef voor mijn drie kinderen”

Presentatrice Nicolette Kluijver (36) heeft turbulente jaren achter de rug. Ze kreeg in korte tijd drie kinderen (een dochter van inmiddels 8 en een tweeling van 6) en in 2017 werd bij haar longkanker geconstateerd. Ze genas en werd zachter voor zichzelf. “Ambities heb ik nog steeds, maar op een ander niveau.”

Inderdaad beaamt Nicolette Kluijver, het programma De Perfecte Verbouwing, dat ze sinds kort presenteert bij RTL 4, is van een ander kaliber dan Expeditie Robinson of Try Before You Die, maar ze wordt er blij van, zegt ze. En dat is tegenwoordig haar belangrijkste criterium om iets aan te pakken.

“Het make-overprogramma De Perfecte Verbouwing is feelgood-televisie”, verklaart ze. “Acht stellen kiezen uit twee door toparchitecten gemaakte ontwerpen het ontwerp dat het best bij hen past en uiteindelijk ook wordt uitgevoerd. Dankzij virtual reality komen die ontwerpen voor de stellen al tot leven voor er maar één steen is verplaatst. Ik wist echt niet wat ik zag toen ik via de VR-bril zag wat bij zo’n verbouwing mogelijk is. Hele muren worden verschoven. Er ontstaat een totaal ander huis. Dat is toch wel anders dan naar een platte bouwtekening kijken. Fantastisch.”

Heb jij zelf iets met klussen?

“Ik ben vooral gek op het afstruinen van tweedehandswinkels naar spulletjes die ik nieuw leven inblaas door ze een lik verf te geven of er andere knopjes op te zetten. Maar ook daar ben ik de afgelopen jaren niet aan toegekomen. Ik ben nergens aan toegekomen. Ik heb in korte tijd drie kinderen gekregen. Isabella werd 8 jaar geleden geboren, daarna kwam de tweeling, Ana Sofia en Jesse Joost. Ik stond tot voor kort in de survivalmodus, was vergeten dat ik zelf überhaupt dingen leuk vond. Nu de tweeling 6 is geworden, heb ik eindelijk weer tijd om iets voor mezelf te doen.Een boek lezen. Even dan, tussen het taxicentrale spelen naar alle clubjes van de kinderen door.”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen