Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Noortje Herlaar: “Mijn kinderwens moest wachten toen ik relatie met Barry kreeg”

Premium

Noortje Herlaar: “Mijn kinderwens moest wachten toen ik relatie met Barry kreeg”

Ze zou het liefst elke dag mediteren en aan social media doet ze niet. Des te leuker vindt actrice en musicalster Noortje Herlaar (35) het om ‘Instagramprinses’ te spelen in de romantische komedie Just say yes, die later in 2021 te zien is.

Noortjes telefoon piept en een stralende blik volgt. “Mijn dochter heeft voor het eerst op het potje gezeten.” Of ze iets in dat potje heeft achtergelaten is onbekend, maar het is hoe dan ook een nieuwe stap in haar ontwikkeling. Dochter Bobbi is net 2 geworden en ‘geheel volgens het boekje’ is Noortje opnieuw zwanger. Dat maakte ze begin oktober bekend op de rode loper van het Gouden Kalveren Gala. “Ik had al een flinke buik en zag die blikken, dus ik moest wel”, bekent ze lachend. Gaf niks, een mooier moment om dat nieuws te delen was nauwelijks denkbaar. “Het was zo’n bijzondere avond. Ik voelde me al gezegend met een kind in mijn buik en toen kreeg ik ook nog een prachtige erkenning voor mijn werk.”
Het Gouden Kalf ontving Noortje Herlaar voor de beste vrouwelijke bijrol in de familiefilm Kapsalon Romy, die eind 2019 in première ging. Later dit jaar is ze te zien in Just say yes, een romantische komedie waarin ze Estelle speelt, de zus van Lotte (Yolanthe Cabau), die toeleeft naar de bruiloft waar ze al haar leven lang van droomt. Als dat huwelijk niet doorgaat, trekt Lotte bij Estelle in, die onverwacht wél gaat trouwen.
“We hadden veel plezier tijdens de opnamen”, vertelt Noortje. “In een scène rennen Yolanthe en ik in trouwjurk door een kasteeltuin vol gedekte tafels, ik met een te strak fietsbroekje aan om mijn buik te verbloemen. Ik vond mijn rol ook leuk. Ik speel een influencer, zo’n selfmade zakenvrouw die erg bezig is met hoe ze zichzelf op sociale media presenteert. Mijn tegenpool, want ik doe niet aan Instagram, Facebook of Twitter.”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen