Zoek binnen:

Roos Moggré: “Als je nooit risico’s neemt, weet je hoe het pad gaat lopen”

Premium

Roos Moggré: “Als je nooit risico’s neemt, weet je hoe het pad gaat lopen”

Terwijl de wereld op z’n kop staat, gaat het met de carrière van EenVandaag-presentatrice Roos Moggré (38) voor de wind. “Toch heb ik liever dat het allemaal weer normaal wordt, dan dat ik een leuk programma kan maken.”

De internetverbinding valt geregeld weg, check. We zwerven allebei met de laptop door onze huizen op zoek naar een betere verbinding. “Kun je mij horen?” Haar echtgenoot Donatello – ook thuis aan het werk – komt helpen, double check. Haar dochter Isabella van bijna 4 rent de kamer binnen, check check check. Ja, de bingokaart is vol: dit is duidelijk een Zoom-interview in tijden van corona.

Vanochtend heeft Roos Moggré ook al via Zoom vergaderd over Proost!, het radioprogramma dat ze op de zaterdagavond samen met Splinter Chabot op NPO Radio 1 maakt. Straks gaat ze naar de redactie van EenVandaag om de uitzending van vanavond te presenteren. “We hebben afgesproken dat iedereen nu zo min mogelijk op de redactie is, dus ik ga er pas last minute naartoe.”

Hoe bevalt het thuiswerken?
“Het is af en toe puzzelen, want we hebben dus een peuter thuis die niet meer naar de crèche kan (het interview vond plaats vóór 11 mei, red.). Het is een beetje dubbel, dat hoor je van iedereen. Heel leuk dat je nu zo samen thuis bent, Isa heeft de tijd van haar leven, maar vergaderen is niet altijd makkelijk. Je voelt je soms aan alle kanten tekort schieten. Maar we hebben geluk dat we het met ons werk thuis kunnen regelen.”

Met een Libelle-account kun je gratis 3 Premium-artikelen per maand lezen.

Een gratis account maak je binnen 1 minuut aan

of inloggen

Dit is een Premium-artikel.
Met een Libelle-account kun je 3 gratis Premium-artikelen per maand lezen

of INLOGGEN

Dit is een Premium-artikel.
Met een Libelle-account kun je 3 gratis Premium-artikelen per maand lezen

of INLOGGEN