Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Roué Verveer: “Ik heb geaccepteerd dat alleen ík mezelf gelukkig maak”

Premium

Roué Verveer: “Ik heb geaccepteerd dat alleen ík mezelf gelukkig maak”

Roué Verveer (47) doet niet aan slechte dagen. Ook niet aan jaloezie of afgunst. Als de cabaretier en schrijver ’s morgens wakker wordt, is hij gelukkig. “Mijn grootste droom is al vervuld. De rest is bonus.”

Hij zit midden in een verhuizing. “Alles heeft vertraging opgelopen door corona. De vloer kwam laat, de keuken is er nog niet, vandaag krijgen we de bedden. Mijn vrouw en ik hebben besloten er toch maar in te trekken. Het wordt een beetje kamperen, maar we hebben televisie en internet, dat moet genoeg zijn.”

Ze gaan er met zijn drieën wonen: Roué, zijn vrouw Farah en zoon Julian (13). Hun oudste zoon Randy (20) is net het huis uit. Roué: “Hij woont hierboven. Gisteren was ik nog bij hem op bezoek.” ‘Hierboven’ is het appartement boven het management van Roué in Amsterdam Osdorp. Vooraf heeft een medewerkster mij enthousiast bijgepraat over alle artiesten van wie hier foto’s aan de muur hangen. Die van Roué hangt prominent in het midden. Als hij de ruimte binnenkomt met een beginnend baardje, in een eenvoudige jeans en grijs shirt, maak ik daar een opmerking over.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen