
Premium
Je kunt nu onbeperkt alle Libelle Premium-artikelen lezen zonder reclame. Binnen 24 uur ontvang je een bevestigingsmail.
Veel plezier!
Premium
Dit najaar bracht Jamie Oliver een nieuw kookboek uit: VEG. Zoals we van de Britse tv-kok gewend zijn, staat het boek bomvol makkelijke recepten, maar deze keer alleen over groenten. Libelle’s Yvette prikte een vorkje met hem in Den Haag.
Pas was hij heel even in het land. In zijn bomvolle restaurant Jamie’s Italian in Den Haag vond ik hem helemaal achterin, aan een tafel. Nadat hij met alle fans had gepraat en op de foto was gegaan moest hij even iets eten. Jamie Oliver had onvermoeibaar en oprecht de tijd genomen voor iedereen die hem wilde aanraken of hem iets wilde toevertrouwen. De chef-kok is voor mij een groot voorbeeld, en ik durf te wedden dat bijna iedere Nederlander minstens één kookboek van hem in de keuken heeft staan. Niet vreemd. Al meer dan twintig jaar laat hij zien dat een gezonde maaltijd op tafel zetten niet enorm veel moeite hoeft te kosten en dat je in een handomdraai de chef kunt zijn van je eigen keuken. En gezin.
Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!
€2,99
per maand
of Inloggen