Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zomervakantieverhaal: ‘Koffietijd’ een mini-roman door Charlotte de Monchy

Premium

Zomervakantieverhaal: ‘Koffietijd’ een mini-roman door Charlotte de Monchy

Natuurlijk heeft Anna haar oude kloffie aan en zit haar haar voor geen meter als haar ex met zijn nieuwe geliefde de koffietent binnenkomt. Er zit maar één ding op: snel een nieuwe vriend regelen.

“Weg ermee.” Anna mailde het persbericht dat ze net had geschreven naar haar contactpersoon bij Friesland Campina, nam de laatste slok van haar lauwe cappuccino en wilde net uiterst tevreden uit het raam van het koffietentje gaan staren, toen het ineens leek alsof haar vingers in het stopcontact zaten. Alle tien. Eerst verstijfde ze alleen maar. Nadat ze van de eerste schrik bekomen was, kneep ze haar ogen een beetje samen om het tafereel dat zich aan de overkant van de straat afspeelde in zich op te nemen.

Dirk gooide net zijn hoofd in zijn nek en lachte om iets wat de vrouw naast hem had gezegd. Met hun handen innig vervlochten stonden ze te wachten bij het stoplicht om de straat over te steken. Nee! wilde ze gillen. Dit was haar plek. Zij woonde hier om de hoek en hij woonde aan de andere kant van het park. En het was nog maar een maand uit. Was er geen ongeschreven regel dat je minstens drie maanden op eigen terrein hoorde te blijven?

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen