Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zo ziet deze week (26 mei t/m 1 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Premium

Zo ziet deze week (26 mei t/m 1 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan iets vertellen over je levenspad, over verborgen passies en hartenwensen. In deze numeroscoop werken we met je zonnegetal, in combinatie met het jaargetal waarmee we wekelijks een voorspelling doen.

Om je persoonlijke getal voor 2020 te vinden, tel je je geboortedag en maand (zonnegetal) op bij het jaar waarin we leven, 2020.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 maart, dan is de berekening als volgt:

2+3+2+0+2+0 = 9 is je persoonlijke getal voor 2020

Ben je geboren op 24 november, dan is de berekening:

2+4+1+1+2+0+2+0 = 12.

Kom je in de eerste optelsom uit op een dubbel getal, dan tel je deze cijfers ook weer bij elkaar op. In dit geval is dan 1+2 = 3 je persoonlijke getal voor 2020.

De getallen gelden het hele jaar 2020, en veranderen pas weer op 1 januari 2021.

We geven voor ieder persoonlijk jaargetal een korte jaarsfeer plus de voorspelling van week 22, 26 mei t/m 1 juni 2020:

Persoonlijk Jaargetal 1:

Jaarsfeer: Het persoonlijk thema voor jou luidt: een nieuw begin. Je kunt dit jaar een verandering van levensstijl doormaken, er komen nieuwe interesses op je pad en je denkt veel na over je persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Weekvoorspelling: Zinvolle veranderingen gaan vaak hand in hand met niet zo leuke gevoelens zoals eenzaamheid en/of verwarring. In deze week, waarin je waarschijnlijk wordt geconfronteerd met extra werkzaamheden, is het goed mogelijk dat je verandering aan den lijve ondervindt. En dan bedoelen we ook echt: lijfelijk. Allerlei onwelkome gevoelens kunnen opborrelen. En je had al zoveel op je bordje! Besef dat dit een unieke kans is. Probeer die gevoelens daarom niet te analyseren of rationaliseren, maar ze echt in je lijf te voelen. Laat alles door je heen trekken, tranen wassen je geest schoon. Je bent goed bezig als je schuldgevoelens of beschuldigingen naar anderen toe de juiste plek kunt geven: achter je. Doe dat rugzakje af. Voor jezelf, omdat jij genoeg hebt van die ballast. Oefen deze week vooral om jezelf niet met anderen te vergelijken. Ook dat geeft opluchting.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen