Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De zussen van Beatrix: “Zij zijn de enigen die haar zien zoals ze écht is”

Premium

De zussen van Beatrix: “Zij zijn de enigen die haar zien zoals ze écht is”

Opgroeien in een meisjesgezin heeft Beatrix gevormd. Als oudste van het viertal voelt ze zich al jong verantwoordelijk en moedert ze over haar zusjes, die óók haar beste vriendinnen zijn.

Koninklijke zussen zijn net gewone zussen. Ze krijgen de slappe lach, vormen een front bij moeilijkheden, kennen feilloos elkaars zwakke plekken, maken ruzie en leggen het weer bij.

Prinses Beatrix is een lieve zus. Ze kan ook zakelijk, streng en eigenzinnig zijn, maar ze is bovenal liefdevol en zorgzaam. Als oudste van het koninklijke gezin begrijpt ze al jong dat je onvoorwaardelijk loyaal moet zijn aan elkaar. Haar zussen zijn immers de enigen die haar zien zoals ze écht is: een heel gewoon meisje met goede en slechte eigenschappen. In tegenstelling tot de buitenwereld, die de rode loper voor haar uitrolt en haar belaagt met camera’s en nieuwsgierige blikken.

Als Christina in 2019 weet dat ze gaat sterven, biedt Beatrix haar een fijn onderkomen op Paleis Noordeinde. En daar heeft ze ongetwijfeld liefdevol voor haar gezorgd, samen met Irene en Margriet. Want zusjes blijven zusjes.

zusjes

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen