Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tessel: “Opeens heb ik schoon genoeg van zijn zelfvoldane grijns”

Premium

Tessel: “Opeens heb ik schoon genoeg van zijn zelfvoldane grijns”

Na Tessels rendez-vous met Mark heeft ze toch wel een beetje spijt van de situatie. Hij laat haar ook niets meer horen, waardoor ze niet weet waar ze aan toe is.

Na mijn onverwachte escapade met Mark hoor ik niks meer van hem. Ook ik houd me muisstil. Het lijkt alsof we allebei geschrokken zijn van wat er in de intimiteit van zijn piepkleine huis is gebeurd. Diezelfde nacht nog was ik uit zijn bed geglipt, ik had mijn kleren bij elkaar gezocht en tegen een slaperige Mark gezegd dat ik liever in mijn eigen bed ging slapen omdat ik vroeg op moest. Hij had niet geprotesteerd. Ik denk dat hij net als ik het moment vreesde dat we naast elkaar wakker zouden worden.

Totale overgave

Mark en ik hebben jaren geleden al tegen elkaar uitgesproken dat we beter vrienden konden zijn dan geliefden. Desondanks voel ik me katerig. Sex met een man op wie je niet verliefd bent of van wie je niet echt houdt, kan best lekker zijn, maar er ontbreekt toch iets: totale overgave, de drang om je binnenstebuiten te keren. Ik houd dan iets achter. Deels blijf ik een buitenstaander die observeert hoe twee mensen elkaar zoenen en strelen en met elkaar de liefde bedrijven. Ik hoor mezelf en de ander zuchten en kreunen en vraag me af hoe oprecht we zijn met ons gekreun en gezucht.

Daarna komt het gemis drie keer zo hard aan. Het gemis van echte, onvoorwaardelijke liefde. Vos, aan wie ik het verhaal vertel terwijl we een wandeling door de binnenstad maken, vindt dat ik weer op Tinder moet.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Tessel Tindert

Alles van Tessel Tindert