Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tessel: “Denk jij ooit nog een mooie bestendige liefde te vinden?”

Premium

Tessel: “Denk jij ooit nog een mooie bestendige liefde te vinden?”

Tessel heeft afgesproken met Mark, een oude vlam. Terwijl ze praten over hun relaties uit het verleden voelt Tessel hem aan de tand over zijn Braziliaanse avontuur.

Ik blijf het een fascinerend verhaal vinden: helemaal naar Brazilië vliegen voor een vrouw op wie je al facetimend verliefd bent geworden en dan op het vliegveld al ontdekken dat je haar niet aantrekkelijk vindt. Ik denk terug aan mijn New Yorkse avontuur, aan Neil, een bankier die ik via Tinder had ontmoet, en met wie ik drie weken als een dolle had geappt – niet eens gefacetimed – voordat ik hem ontmoette in een restaurant in Manhattan. Bij ons knetterde het vanaf het eerste moment. Nog dezelfde avond nam ik hem mee naar mijn appartement. Dat was het begin van een kortdurende, razend spannende affaire en stomende sex.

‘Hebben jullie helemaal niet gezoend of sex gehad?’, vraag ik Mark. ‘Niet eens geprobéérd?’

‘Nee’, zegt hij. ‘Ik viel niet op haar. Ze was … ehhh … wat erg stevig naar mijn smaak. En zij maakte godzijdank ook geen moves. Dus ze viel waarschijnlijk ook niet op mij. Voor de rest was ze een leuke vrouw en het was ook gezellig die weken. Gelukkig had ik mijn eigen huisje gehuurd. Ik besloot er gewoon een leuke vakantie van te maken. We hebben samen nog tochtjes gemaakt in de omgeving en een aantal keren gegeten en gechilld op het strand.’

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Tessel Tindert

Alles van Tessel Tindert