Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tessel: “Godzijdank heb ik mijn eigen hotelkamer geboekt”

Premium

Tessel: “Godzijdank heb ik mijn eigen hotelkamer geboekt”

Tessel is naar Schiermonnikoog afgereisd om Frank te ontmoeten. Of het een succes gaat worden, weet ze niet, maar een weekend op de Wadden is voor haar al een succes op zich.

Nadat ik mijn koffertje op mijn kamer bij Hotel Bernstorff heb gezet, maak ik eerst een lange wandeling. Langs het witte schelpenpad door de duinen loop ik langs de rode vuurtoren, het immens brede strand op. De lucht is blauw met witte wolken, en onverstoorbaar slaan de golven op het met schelpen bezaaide zand.

Lunch

Als ik langs de vloedlijn loop, haal ik diep adem om de zenuwen in mijn buik te beteugelen. Ben ik het daten verleerd, of komt het door deze onderneming? Speciaal voor deze Frank ben ik naar Schier getogen – een heel weekend nog wel. Dat is toch wat anders dan een kopje koffiedrinken in het café om de hoek. Ik denk aan Neil, mijn New Yorkse lover van een paar jaar geleden, met wie de seks zo goed was dat ik er een paar maanden later voor terugkwam. Het noodlot wilde dat hij die week zijn kinderen voor het eerst te logeren had in zijn nieuwe appartement en alleen tijd had voor een lunch. Zelden heb ik me zo alleen en miserabel gevoeld als toen, in die grote, lawaaiige stad waar ik opeens niks meer te zoeken had.

Dat gaat me nu niet gebeuren, neem ik me voor. Blijkt Frank niet leuk, of vindt hij mij niet leuk, dan is het altijd nog heerlijk om op dit eiland uit te waaien. En godzijdank heb ik mijn eigen hotelkamer geboekt. Ik ben vrij.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Tessel Tindert

Alles van Tessel Tindert