Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tessel: “Mijn nieuwsgierigheid groeit met de minuut”

Premium

Tessel: “Mijn nieuwsgierigheid groeit met de minuut”

Vorige week kreeg Tessel een berichtje van Frank. Terwijl ze nog met haar vorige minnaar in haar hoofd zit, is ze toch benieuwd naar wat deze vreemdeling te bieden heeft.

Deze Frank blijkt op Schiermonnikoog te wonen. Dat ontdek ik als ik zijn Facebook check. Schier! Mijn fantasie gaat stromen als water uit een wijd opengedraaide badkraan. Over zo’n zout-op-mijn-huid-minnaar, een man in een donkerblauwe schipperstrui en een stoppelbaard die mijn lippen open schuurt tot ze rauw zijn. Zo’n lover op afstand lijkt me ook best handig; wel de lusten, niet de lasten, wel de mooie lange weekenden, niet het huiselijke doordeweekse gemopper.

Onvoorwaardelijk

Even vraag ik me af of ik voorgoed voor de goede zaak verloren ben, een stabiele liefdesrelatie op z’n huisje-boompje-beestjes, ’s avonds samen eten en daarna op de bank voor het achtuurjournaal. Happily ever after. Lijkt me nog steeds fijn, als ik diep in mijn hart kijk: een man om van te houden, een man die van mij houdt, onvoorwaardelijk. Maar naarmate ik langer alleen ben, lijkt deze droom te vervluchtigen en steeds minder realistisch te worden. I

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Tessel Tindert

Alles van Tessel Tindert