Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tessel Tindert: “We weten niet beter dan dat Robert een relatie heeft, al dertien jaar”

Premium

Tessel Tindert: “We weten niet beter dan dat Robert een relatie heeft, al dertien jaar”

Eehhh, Tessel, ik heb niet zulk goed nieuws voor je.’ Tegenover me aan het cafétafeltje zat Guus, de beste vriend van Robert.

Tot mijn verbazing had hij me uitgenodigd voor een kop koffie. Guus bleek een te zware man met een bril en vriendelijke ogen die me afwisselend nieuwsgierig opnamen en wegkeken. Hij roerde in zijn zwarte koffie. Koeltjes keek ik hem aan. Ik was nog steeds beledigd door de toon van zijn mail waarin hij me als een lastige vlieg had behandeld die vermorzeld moest worden. Ik besloot hem op de man af te vragen waarom hij zo afstandelijk deed. We waren toch allemaal begaan met Robert?

Vernedering

Weer keek hij van me weg. Hij zuchtte. Toen zei hij: ‘Je kwam nogal uit de hoge hoed getoverd,  Tessel. Ik had geen idee van je bestaan. Robert heeft me nooit iets over je verteld.’ Hij zweeg. Ik verwerkte de vernedering. Waarom had Robert nooit over mij verteld aan zijn beste vriend? Waarom had hij niet van de daken geschreeuwd dat hij verliefd was? Waarom had hij mij verborgen gehouden?

Toen zei Guus plompverloren: ‘Wij, zijn vrienden en zijn familie, weten niet beter dan dat hij met Constance is. Al dertien jaar.’ Cynisch voegde hij eraan toe: ‘Het is dus nogal een schok om te ontdekken dat hij er nog een vrouw op nahoudt.’

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Tessel Tindert

Alles van Tessel Tindert