Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tessel Tindert: “Hij weet precies wat vrouwen lekker vinden”

Premium

Tessel Tindert: “Hij weet precies wat vrouwen lekker vinden”

Vos en ik liggen bij mij thuis op de bank. Ik heb vanavond voor hem gekookt: pasta vongole, een van de weinige gerechten die ik echt lekker kan klaarmaken, met bietjessalade.

Nu drinken we thee, eten chocola met hazelnoten en luisteren naar Bach als voorbereiding op de Matthaüs-Passion waar we binnenkort samen naartoe gaan. Buiten geselen wind en regen de bomen in het park. Het ligt knus zo met Vos op de bank. Ik voer hem nog een stukje chocola.

Vos datet sinds kort met een psychiater. Ze is mooi, vertelt hij, intelligent en gevoelig. Gisteravond is hij voor het eerst met haar naar bed geweest. Dat was nog niet helemaal een succes. “Het hortte en stootte nog een beetje”, zegt hij. Ik weet precies wat hij bedoelt. Soms raak je meteen met iemand in een vanzelfsprekende flow, vaker moet je wennen aan elkaar in bed. Zijn aanrakingen onhandig, lopen bewegingen niet synchroon, is het zoeken en aftasten, hotsen en botsen. Intuïtief weet je vaak of dat eerste, aftastende spel kan uitgroeien tot een machtige symfonie, een prachtig duet samen, of dat jullie nooit op elkaar ingespeeld zullen raken.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Tessel Tindert

Alles van Tessel Tindert