Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Tessel denkt terug aan Wim waarmee ze een affaire had

Premium

Tessel denkt terug aan Wim waarmee ze een affaire had

Om tien uur stipt belde ik bij Wim aan. Even later stond ik in zijn smalle keukentje. Op het aanrecht stond een enorm bord met croissantjes klaar. Wim was bezig koffie te zetten. Hij gooide bonen in een koffiemolentje en draaide aan de hendel.

Alles in het huis van Wim was een beetje ouderwets. Het zeil op de keukenvloer, de enorme Lundia-kasten propvol boeken, de versleten leren fauteuils in de voorkamer. In de erker stond zijn enorme contrabas op een standaard.

Wim was wat je noemde een echte intellectueel. Hij werkte aan de universiteit, hij had nooit een langdurende relatie gehad en had ook geen kinderen. Ik had hem ontmoet op een datingsite. Bij onze eerste ontmoeting vond ik hem meteen aantrekkelijk ondanks zijn verschoten zwarte T-shirt en suffe bruine schoenen. Maar hij had lieve verlegen blauwe ogen en stug grijsblond haar waar ik met mijn vingers doorheen wilde woelen. En hij bleek intelligent en geestig. Toen we na dat eerste afspraakje samen een stukje fietsten naar huis, zoende hij me bij de stoplichten bij de Stopera. ‘Even proeven’, zei hij lachend.

Dat was het begin van onze affaire. In bed bleek Wim helemaal geen intellectueel, daar was hij meer een rauwe zeeman die van een stevig potje seks hield. Hij had veel vrouwen gehad, dat was duidelijk, ondanks zijn stuntelige loopje, zijn boeken en zijn contrabas. Hij kon me zeer vakkundig neuken en likken en me tot hevige orgasmes brengen. Tussendoor hield hij hele verhalen: over muziek, over boeken, over de landen waar hij had gewoond, over zijn wetenschappelijk onderzoek. Hij was een nerd en een man van de wereld ineen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Tessel Tindert

Alles van Tessel Tindert