Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Anne-Wil: “Mijn dochter oogt ontspannen en intens gelukkig”

Premium

Anne-Wil: “Mijn dochter oogt ontspannen en intens gelukkig”

Anne-Wil heeft twee kinderen, had tot nog toe vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze is voor de zesde keer oma geworden.

Woensdag 14.00 uur

Voor de zoveelste keer kijk ik naar het filmpje dat Boy me heeft gestuurd. Ik heb het meteen doorgestuurd naar Han. Hij is naar Dorien en Otto en heeft nog niet gereageerd.

‘Gefeliciteerd met je prachtige kleindochter!’ staat bij de video. Manon in een ziekenhuisbed, een enorm boeket op het kastje naast haar en in haar armen een klein hoopje mens. Mijn dochter oogt ontspannen en intens gelukkig. Ze kijkt naar haar baby, Titia. Het eerste wat je in de grotemensenwereld krijgt, is een naam en, als je geluk hebt, heel veel liefde. Met die liefde zit het wel goed. Dat zie ik aan het gezicht van Manon en hoor ik aan Boys stem.

Terwijl de kersverse vader zijn dochter filmt met zijn mobiel, praat hij tegen haar. “Ze geeft antwoord!”, hoor ik hem verrukt zeggen als ze pruttelende geluidjes maakt. Ze balt haar vuistjes en ontspant weer. Titia weegt iets minder dan zeven pond. Het meisje is kalm en snel gehaald met een keizerssnede. Daar heeft Manon me van tevoren uitgebreid over verteld. Ze beschreef hoe de geplande keizerssnee zou worden uitgevoerd, met zacht licht in de operatiekamer. Als je wilt, staat er muziek aan. Je bent bij kennis als de baby wordt geboren en nadat het kindje is gecheckt, krijg je het meteen in je armen. Mooier kun je het je bijna niet voorstellen.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Anne-Wil

Alles van Anne-Wil