Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Anne-Wil: “Dat hele vaccin is onzin. Ze doen maar wat!” zegt Dorien

Premium

Anne-Wil: “Dat hele vaccin is onzin. Ze doen maar wat!” zegt Dorien

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto hebben zo hun gedachten over een coronavaccin.

Nieuwjaarsdag

Oudejaarsavond was bizar rustig. Manon voelde zich nog steeds niet echt lekker en wilde eigenlijk alleen maar rust. En Bart en Engelien bleven liever thuis televisiekijken. Dat hebben Han en ik toen ook maar gedaan. Lekker bij de open haard, een schaal appelflappen binnen handbereik, eigenlijk was dat ook best gezellig. Voordat we het wisten was het twaalf uur, Han en ik knuffelden elkaar even stevig. Toen we naar Carolien en Pieter liepen voor een nieuwjaarsdrankje, hoorden we sirenes en moest ik aan Robbert en Wil denken, die op dat moment ergens hun vrienden ontmoetten.

Zaterdag

Er is precies gebeurd waar Manon bang voor was: Robbert heeft met een stel vrienden flink wat vuurwerk afgestoken en is opgepakt door de politie. Dat wordt een fikse boete “en daar betaal ik geen cent aan mee!” zegt Manon, als ik haar bel om te vragen hoe het met haar gaat. “En mam, houd nou eens op met doen alsof ik in gevaar ben! Ik heb ook al de hele dag dat gezeur van Boy aan mijn hoofd. Toevallig heb ik al twee keer eerder een kind gebaard, dus ik weet heus wel of er iets aan de hand is. Niet dus!” Ze is duidelijk geïrriteerd, dus ik laat het er verder maar bij.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Anne-Wil

Alles van Anne-Wil