Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Anne-Wil: “Ongelooflijk wat kinderen allemaal bespreken, er komt geen einde aan hun vogelgekwetter”

Premium

Anne-Wil:  “Ongelooflijk wat kinderen allemaal bespreken, er komt geen einde aan hun vogelgekwetter”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Han heeft Bart aangeboden tijdens de lockdown op de kinderen te passen.

Vrijdag

Vreemd, zoals de coronamaatregelen ons leven hebben veranderd. Sinds de scholen zijn gesloten, zijn Lonneke en Klaar drie dagen in de week bij Han en mij. Het was direct duidelijk dat Engelien de combinatie van thuiswerken en de hele dag de kinderen om zich heen, niet ging redden. Al op de derde dag van de strenge lockdown zei Bart: “Ik weet niet hoe we dit moeten oplossen. Engelien was al zo moe… Niet dat de meisjes lastig zijn, maar er is wel de hele dag gedoe in huis. Lachen, muziek, vriendinnetjes over de vloer. Ondertussen moet Engelien proberen iets van dat thuiswerken te maken. Aan mij heeft ze niets. Ik ben al blij dat mijn baan niet op de tocht staat.”

“Dan komen de meisjes toch gewoon bij ons”, zei Han. Verbijsterd keek ik hem aan. Hij had me een vette knipoog gegeven. “Drie dagen in de week. Ik kom ze ’s ochtends halen en aan het einde van de middag breng ik ze terug. Schieten jullie daar iets mee op?”

Bart reageerde vol ongeloof: “Meen je dat echt, Han? En mam, is dat niet te veel voor jou?”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Anne-Wil

Alles van Anne-Wil