Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dagboek van een scheiding – Deel 26: “Ik ben nog helemaal beduusd van wat ik heb gedaan”

Premium

Dagboek van een scheiding – Deel 26: “Ik ben nog helemaal beduusd van wat ik heb gedaan”

Jill (36) is 14 jaar getrouwd met Lars (39) en moeder van dochtertje Noor (10). Jill en Lars liggen in scheiding. Vorige week kon je lezen hoe Jill een knappe onbekende man ontmoette in de kroeg.

Niet 1, niet 2, maar 4 keer vrijen Lorenco en ik. Ik ben nog helemaal beduusd van wat ik heb gedaan. 4 keer sex in 1 nacht met een bijna-vreemde. Moest ik nu echt 36 worden om dit te durven? Een 5e maal was denk ik ook nog gelukt, maar er zat maar 1 pakje condooms in de automaat in de hotellobby.

Liefdevol
Na onze strandwandeling verleidde mijn Portugees me met lange, tedere kussen. Hij nam alle tijd voor me. Het was zeker 5 jaar geleden dat ik zo lang zoende. Met Lars was het nooit zo lekker. Kwam het door de overgave? Door de spanning? Of wist ik dat Lorenco een passant is en we verder te weinig delen?

Langzaam tastte hij centimeter voor centimeter mijn armen, schouders, benen en dijen af. Hij kuste mijn billen, zijn warme huid zo dicht naast mijn lichaam dat ik bijna straling voelde. De warme holte van zijn mond die mijn tepels om en om had opgezogen. Mijn onderbuik had gegloeid, mijn heupen waren op het moment dat ik Lorenco niet meer kon weerstaan als vanzelf omhoog gestoken. We hadden gevreeën als minnaars. Liefdevol. Delicaat. Geen moment dacht ik aan mijn ouders, aan Noor, Caitlin of Sasha of mijn werk. Mijn nieuwe huis bestond niet. Mijn verleden viel weg in een dromerige passie. Alsof ik even schuilde.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Dagboek van een scheiding

Alles van Dagboek van een scheiding