Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De Dag Nadat Vervolg 15 – Mijn moeder tijdelijk bij ons introk

Premium

De Dag Nadat Vervolg 15 – Mijn moeder tijdelijk bij ons introk

Doordat haar vader kwam te overlijden, kwam de moeder van Debbie (30) alleen te wonen. Een verbouwing was nodig, dus nam Debbie haar moeder tijdelijk in huis.

Debbie: “Mijn moeder zou drie à vier maanden bij ons wonen, het werden er zes. Maar dat is prima gegaan. We spraken op de dag zelf meestal even door wie waar was en hoe laat iedereen thuis zou zijn. Doordeweeks gebruikten Joury en ik als eerste de badkamer, in het weekend was het andersom.

Soepel

We hebben een beetje langs elkaar heen kunnen leven. Dat klinkt misschien negatief, maar ik bedoel het positief. Alles ging hartstikke soepel, waarschijnlijk ook doordat mijn moeder veel avonddiensten draaide. Omdat Joury en ik veel met vrienden afspraken, zaten we niet continu op elkaars lip. Vaak was het heerlijk thuiskomen omdat mijn moeder al had gekookt.”

Meer privacy

“Toen mijn moeder weer naar haar eigen huis ging, precies een jaar na mijn vaders overlijden, moest ik daar ook even aan wennen. Dat we weer meer privacy hadden, was wel lekker want Joury en ik wilden graag een kind. De week na mijn moeders vertrek gingen we met vrienden naar een grote villa in Spanje; zij hadden daar een verblijf gewonnen en wij mochten mee. In die week ben ik zwanger geraakt. Ik weet nog dat mijn oom bij de begrafenis van mijn vader zei: ‘Een jaar en een dag na iemands overlijden, komt hij of zij terug. Uiteindelijk ben ik iets langer dan een jaar na papa’s sterven zwanger geraakt. Geloof het of niet, maar onze oudste lijkt gigantisch veel op mijn vader! Hij is ook naar hem vernoemd: mijn vader heette Robert Martinus Adriaan, mijn zoon heet Jordy Robert. Inmiddels is er nog een jongetje bij gekomen.”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van De Dag Nadat Vervolg

Alles van De Dag Nadat Vervolg