Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De Dag Nadat 09 – Mijn hotel failliet ging door corona

Premium

De Dag Nadat 09 – Mijn hotel failliet ging door corona

De agenda van het hotel van Jantiene stond vol met reserveringen en de omzetcijfers waren torenhoog. Toch ging hotel Stroom failliet door de coronacrisis.

Jantiene (49): “Onrustig loop ik door mijn huis, ik weet niet goed wat ik moet doen. Ik zou druk aan het werk moeten zijn in Stroom, mijn Rotterdamse boetiekhotel. Maar ik heb mijn droom eigenhandig de nek omgedraaid, zelf het faillissement aangevraagd, ik kón niet anders. Toen mijn vader twee jaar geleden stierf, had ik ook dit onwerkelijke, mistige gevoel in de dagen erna: met mijn ziel onder mijn arm.

Topjaar

Ik kijk naar buiten, het is prachtig weer. Normaal gesproken zou het hartstikke druk zijn op een dag als deze. Dit jaar zou een topjaar worden voor Stroom. De eerste maanden draaiden we de hoogste omzet in jaren en de agenda stond al vol met bruiloften, evenementen en allerlei activiteiten rondom het Eurovisie Songfestival. Ik denk aan zeven jaar geleden, toen ik het hotel overnam met mijn compagnon Edwin. In die paar jaar hebben we er weer een fantastische plek van weten te maken, met feesten op het dakterras en naast het restaurant ook een bakkerij en verswinkel.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van De Dag Nadat

Alles van De Dag Nadat