Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

De Dag Nadat 11 – Mijn vriend me sloeg

Premium

De Dag Nadat 11 – Mijn vriend me sloeg

Marie is bijna een jaar samen met Henk, de man voor wie ze als een blok viel toen ze hem tegenkwam op Tinder. Diezelfde man gebruikt echter geweld als ze iets fout heeft gedaan.

Marie (30): “We struinen door Leiden. Door de lockdown is het lekker rustig in de stad. We lopen hand in hand en ik maak er een filmpje van dat ik op Instagram zet. De wereld mag zien hoe verliefd wij zijn. Ik ben zo opgelucht dat we onze ruzie van gisteren hebben bijgelegd. Zie je wel, denk ik, het is niet alleen maar erg. We gaan aan het water zitten en halen de twee speciaalbiertjes tevoorschijn die we in de supermarkt hebben gekocht. De terrassen zijn gesloten, maar dat kan ons niet schelen: meer dan elkaar hebben we niet nodig. Henk zegt hoe blij hij met me is en hoe mooi hij me vindt. Fijn, maar ik kan het niet helpen dat er toch af en toe beelden bovenkomen.

Schreeuwen

Ik weet niet meer waarom Henk zo boos werd, het zal iets kleins zijn geweest, het is altijd iets kleins. Misschien was hij kwaad omdat het regende en ik daar te luchtig over deed. In elk geval stond hij ineens tegen me te schreeuwen. Hij pakte me hardhandig bij mijn bovenarmen en schudde me door elkaar – dat was niet voor het eerst. Toen gaf hij me zo’n harde duw dat ik op de grond viel. Ook het duwen was al eens vaker voorgekomen, maar deze keer ging hij boven op me zitten en gaf hij me een stomp in mijn gezicht. Hij had me nog nooit geslagen – ik schrok me kapot. Hij ook, zag ik in zijn ogen. Henk sprong op en maakte meteen excuses, zei dat hij te ver was gegaan. Uiteindelijk bood ik ook mijn excuses aan. Misschien was het ook mijn schuld dat ik hem weer boos had gemaakt.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van De Dag Nadat

Alles van De Dag Nadat