Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dagboek Koen 02: “Mijn leven is al gecompliceerd genoeg”

Premium

Dagboek Koen 02: “Mijn leven is al gecompliceerd genoeg”

Lotte heeft duidelijk gemaakt dat ze het kind niet wil houden als Koen niet met haar wil zijn.

Lees ook het Dagboek van Maud.

Ik ben bij Lot weggegaan met de belofte dat ik haar elke dag kom opzoeken, in ruil voor haar belofte dat ze beter voor zichzelf zou gaan zorgen. Maud lijkt het te weten, maar ze zegt er niks over. Als ik de volgende dag weer naar Lot ga ziet ze er heel anders uit. Ze heeft zich mooi aangekleed, en haar gezicht straalt. Samen maken we een lange wandeling langs het water, en na afloop drinken we een glas wijn op de boot en vrijen we gepassioneerd. Als ze klaarkomt begint ze hard te huilen. Ik schrik omdat ik bang ben dat ik haar pijn heb gedaan, haar lijf is zo rank. Maar ze zegt dat alle spanning eruit komt en dat het juist goed is. Oke dan. Ik herinner me ook dat Maud wel eens moest huilen na afloop, maar dat was vooral in het begin van onze relatie. Kennelijk is dat iets van vrouwen.

Aan het einde van de dag, als ik weer terug naar huis wil gaan, slaat haar stemming plotseling om. Lot is bang dat ik niet meer terug zal komen, ze zegt dat ik haar niks kan schelen. Het kost me veel moeite om haar uiteindelijk te overtuigen dat ik echt weer terug zal komen.

Onderweg naar huis besluit ik om spontaan langs te gaan bij Babs. Het verbaast me dat ze me meteen herkent als ik binnenkom: “Koen, wat leuk!” zegt ze tegen mij. Ze haalt er ook een verzorgende bij. “Dit is hem, waar is Loretta?”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Dagboek van Koen

Alles van Dagboek van Koen