Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dagboek van Koen 20: “Terwijl ik druk ben zie ik mijn gestoorde ex Lot niet aankomen”

Premium

Dagboek van Koen 20: “Terwijl ik druk ben zie ik mijn gestoorde ex Lot niet aankomen”

Koen heeft zijn ruzie met Loretta goedgemaakt. Na zijn huwelijk met Maud en affaire met Lot, lijkt hij nu officieel voor Loretta te willen gaan.

Het blijft gek dat ik hier toe in staat ben: van de ene relatie overgaan op de andere relatie. Dat gevoel had ik ook al met Lot, en nu weer met Loretta. Nu maar hopen dat het niet op dezelfde manier afloopt. Loretta en ik zien elkaar alleen nog maar in de intimiteit van haar kleine appartement, waar we in een soort cocon van liefde en sex leven. De buitenwereld betreden, dat wil ze pas als we elkaar beter kennen. Ze heeft geen zin om vandaag met Jan en morgen met Piet hand in hand te lopen, zei ze. Ik moest erom lachen.

Motie van wantrouwen

Zelf heb ook geen behoefte om onze liefde te openbaren. De kinderen weten nog niet eens dat Maud en ik gaan scheiden. Bovendien wil ik ook wel wat zekerder zijn van wie Loretta is. Ik was wel zo wijs om niet zelf te zeggen: zullen we niet te hard van stapel lopen, dushi? Dat zou ze ongetwijfeld als een motie van wantrouwen hebben gezien. Loretta is een heerlijke vrouw, maar trots!

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Dagboek van Koen

Alles van Dagboek van Koen