Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Maartje en de meisjes – deel 73: “Een nieuwe match? Nu mag het”

Premium

Maartje en de meisjes – deel 73: “Een nieuwe match? Nu mag het”

Maartje heeft een gezellige meidenavond georganiseerd met Suus en Liesbeth en denkt na over haar nieuwe leven, zonder Jochem. Ze downloadt zelfs een datingapp…

“We kijken The Holiday!” roept Suus.

“In maart?!” vraagt Liesbeth verbaasd.

Ze kennen elkaar van mijn verhalen, maar dit is de eerste avond die ze daadwerkelijk met elkaar doorbrengen. En met mij. We hebben filmavond en veel lekkers.

“The Holiday kan altijd,” vindt Suus. “Heerlijk om weer helemaal in de liefde te geloven.”

Lies en ik stemmen toe, want wij kunnen wel wat good vibes gebruiken. Bij de scène in de tent zitten we alledrie te snotteren.

Geen oog dicht

Uiteindelijk kruipt Suus bij mij in bed en logeert Lies op de kamer van Nine. Ik doe geen oog dicht, ook al heb ik de afgelopen jaren genoeg hotels en studentenkamers met Suus gedeeld om ook maar een greintje ongemak te voelen. Het probleem is vooral dat ik mijn hoofd niet stil krijg, ondanks de wijn die vloeide. Ik voel hoe Suus woelt in bed, ik hoor hoe ze een beetje snurkt. Ik moet er nu al aan wennen dat er weer iemand naast me slaapt – zelfs als het niet romantisch is. De masterbedroom is leeg, want dat voelt nu als Jochems kamer. Het is een vreemde situatie, zo bij elkaar.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Maartje en de meisjes

Alles van Maartje en de meisjes