Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Maartje en de meisjes – deel 76: “Ik geloof er geen reet van, Maartje”

Premium

Maartje en de meisjes – deel 76: “Ik geloof er geen reet van, Maartje”

Maartje wordt door Suus uitgenodigd voor een nachtje Rotterdam en plant met Jochem een laatste avondmaal met het hele gezin. Kan hij mooi dat weekend verhuizen, want Maartje moet er niet aan denken om dat allemaal te zien. Ondertussen plant ze ook een luchtige picknick met Judith.

Zwarte jeans of toch een jurkje? Gut nee, het wordt een graad of tien, dus dat betekent gewoon picknicken in winterjas. Skinny en cowboylaarzen, dat is de look. En mijn grijze hoed op? Suus en Jochem zijn er altijd wild van, maar ik vind het kapseltechnisch nogal een dooddoener, zo’n hoed. Jammer dan. Lichtgrijze jeans en lichtgrijze hoed. Dat wordt het.

Nerveus

De hele ochtend krijg ik nauwelijks iets uit handen. Ik nodig twee kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek en ik werk wat mails weg. En tussendoor check ik drie keer mijn make-up en knijp ik mijn krullen op. Ik bak vier broodjes af en maak zelf een pittige kipsalade. Zal ik op de fiets gaan of met de auto? Jeetje, ze ziet me aankomen met die gezinsbak. Fietsen dus. Over een kwartier weg. Hup!

Morgen pas thuis

Jochem belt. “Ik eet niet mee vanavond.”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Maartje en de meisjes

Alles van Maartje en de meisjes