Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Maartje en de meisjes deel 59: “Het liefst wil ik nu een troostkus, net als vroeger”

Premium

Maartje en de meisjes deel 59: “Het liefst wil ik nu een troostkus, net als vroeger”

Maartje maakt met haar vriendin Suus een avondwandeling en vertelt alles over het gedoe met Jochem en het avontuur met Vera. Suus drukt haar op het hart om echt nog even niks met Vera te beginnen.

Al drie keer checkte ik of ze online was. Dit afgelopen uur. Ik lijk wel 16. Jochem zit beneden tv te kijken en in en een poging om wat alleen-tijd te sprokkelen ben ik maar vast naar bed gegaan. Om 21.00 uur. Ik krijg Vera maar niet uit mijn hoofd en ook al weet ik dat ik haar zelf een halt toe heb geroepen, voel ik een verdriet dat ik niet kwijt kan. En dus bevind ik mezelf googlend in pyjama op donderdagavond. Via Facebook weet ik nu dat ze een zus heeft, en een paar jaar geleden toch wel wat dikker was, via Instagram ontdek ik dat ze vorig jaar met Kerst op wintersport was in Italië. Van pure armoede zoek ik zelfs op Spotify wat voor afspeellijsten ze heeft. Hardlopen zie ik, Wining & Dining en nog wat meditatiedingen. Wist ik dus niet van haar.

Maar goed, ik wil haar dus de hele tijd van alles vragen. Wat ze aan het doen is, hoe haar dag was, of het goed gaat. Of ze ook nog wel eens aan mij denkt. Het is al anderhalve week geleden dat we ineens samen onder de douche stonden en sindsdien is het oorverdovend stil.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Maartje en de meisjes

Alles van Maartje en de meisjes