Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Maartje en de meisjes deel 60: “Zelf weet ik ook niet waar we staan”

Premium

Maartje en de meisjes deel 60: “Zelf weet ik ook niet waar we staan”

Het kost Maartje duidelijk moeite om het contact met Vera stil te houden. Ze wil aandacht, troost, een perspectief. En tegelijkertijd ook rust. Een gevoel van missen maak zich meester van de nacht en dat eindigt met een troostkus van Jochem. Wat nu?

Zoals m’n goed ingelopen Dr. Martens, m’n warmste winterjas en het album 19 van Adele, zo is vrijen met Jochem ook. Door en door vertrouwd. Ik ken elk plekje, en hij bij mij ook. Zeven minuut drieëndertig duurt het gemiddeld, zoenen is er niet echt meer bij. Af en toe een kus omdat het hoort, maar niet meer vlammend van verlangen zoals in het begin. Tijdens de daad fantaseer ik altijd over een collega, een ex of in dit geval: Vera. En eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat Jochem na al die jaren alleen nog oog voor mij heeft.

Wanneer we elkaar intiem gezien zijn kwijtgeraakt weet ik niet precies. De kinderen de schuld geven vind ik in dit geval te makkelijk. Ook in de wittebroodsjaren was het altijd prima met Jochem in bed, maar nooit vlam in de pan, zoals met Judith en Vera.

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Maartje en de meisjes

Alles van Maartje en de meisjes