Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dagboek van Maud 07: “Waarom heeft Koen zijn gezin toch weer op het spel gezet?”

Premium

Dagboek van Maud 07: “Waarom heeft Koen zijn gezin toch weer op het spel gezet?”

Nadat Koen zijn affaire heeft opgebiecht en bleek dat die andere vrouw ook nog zwanger is van hem, heeft Maud hem de deur uitgezet. Ze stort haar hart uit bij Suus.

Suus zit bij me aan de keukentafel. Ik heb haar net het hele verhaal verteld van Koen. “Zo lief dat je bent gekomen”, zeg ik met een dikke stem. “Tuurlijk, lieverd. Al vind ik het vreselijk dat ik je niet even kan vasthouden.” “Dat je bij me bent is genoeg…” Ze belde me waarom ze zo weinig van me hoort. Als je elkaar zo lang kent als wij, is het soms juist de stilte die alles zegt. Toen het me niet lukte verder te praten aan de telefoon door mijn dichtgeknepen keel, zei ze: “Wacht, ik kom naar je toe.” Vriendschap is sterker dan de meest solide liefdesband, daar ben ik inmiddels heilig van overtuigd. “Wat moet ik doen?”, vraag ik. “Elke dag appt hij me of hij mag komen praten, maar ik weet niet of ik er nog aan wil beginnen.”

In gedachten verzonken staart Suus naar een familieportret van ons aan de muur. “Wat denk jij dat Koens grootste probleem is, dat hij dat allemaal op het spel heeft gezet?”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen