Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Memoires van een maîtresse – Deel 40: “Ik had jou toch wel wat hoger ingeschat”

Premium

Memoires van een maîtresse – Deel 40: “Ik had jou toch wel wat hoger ingeschat”

Na een spannende verrassingsvrijage midden in de stad, wordt Sabine met haar neus op de feiten gedrukt. Ze ziet hoe de Kapitein trots door de stad paradeert, met zijn vrouw.

Er plakt een gele Post-it op mijn beeldscherm. Loop je straks even langs? E. staat er. Het zijn de hanenpoten van Erik. Yes! Eindelijk krijg ik mijn telefoon terug. “Joe!” roept hij, als ik op zijn deur klop. “Ik kom mijn telefoon ophalen,” roep ik opgetogen. Erik kijkt me doordringend aan. “Zo, ik snap wel dat jij je telefoon gemist hebt,” zegt hij, terwijl hij net iets te dicht in mijn aura staat.

“Ja joh, het hele weekend kon ik niemand bellen,” antwoord ik, maar dat blijkt lichtelijk naïef. Claire en Henk stappen de kamer van Erik binnen en vertellen me dat ik voorlopig alleen kleine klusjes krijg. “Jij blijkt een innig appcontact te hebben met een stille vennoot van Landford en we kunnen ons echt geen claims permitteren. Dat jij hier niet zelf meegekomen bent, betreuren we ten zeerste,” hoor ik Henk zeggen. Ik ben beduusd. “Wat? Wie dan?” vraag ik. “Houd je nou toch niet van de domme Sabine,” zegt Henk fel, “ik had jou toch wel wat hoger ingeschat.”

Verder

lezen?

Dit is een Premium-artikel. In Libelle Premium vind je onze beste artikelen en video’s. Probeer nu 2 weken gratis!

€2,99

per maand

of Inloggen

Meer van Memoires van een Maitresse

Alles van Memoires van een Maitresse