Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Aglio, olio e peperoncino van Janny van der Heijden

  • Snel klaar
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 kleine rode peper
  • 5 el olijfolie
  • pasta naar keuze
Bereiding:
  1. Pel de tenen knoflook en hak ze fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes met de punt van een mes en hak het vruchtvlees fijn.
  2. Verwarm de olijfolie en voeg de knoflook toe. Fruit 1 minuut en voeg dan de gehakte peper toe.
  3. Fruit samen nog dertig seconden tot een minuut. Meng met al dente gekookte pasta.
  4. Tip: probeer ook eens met een gedroogd pepertje of roer chilivlokken door de olie.
  5. Fotografie Mitchell van Voorbergen

:

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien