Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Ananas met kokosroom

  • Snel klaar
  • Erg makkelijk
  • Iets duurder

Een tikje exotisch

Advertentie
Benodigdheden voor 8 personen
  • 1 ananas, vers
  • 250 g mascarpone
  • 3 el kokosmelk
  • 2 el rum
  • 6 el suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 el poedersuiker
Bereiding:
  1. Meng de mascarpone met de vanillesuiker, de rum, de kokosmelk en de poedersuiker tot een luchtige crème. Zet tot gebruik in de koelkast.

  2. Snij de ananas in de lengte in 8 stukken. Verwijder de harde kern en wentel de stukken door de suiker. Leg ze op een met olie ingestreken rooster op de barbecue en grill ze langs beide kanten.

  3. Verdeel de stukken ananas in hapklare porties door eerst langsheen de schil te snijden, en dan het vruchtvlees in stukjes te snijden. Schik alles weer mooi in de schil en prik er een vorkje in. Serveer met de kokosroom als dipsaus.

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien