Amsterdam Light Festival met korting >

Andijviestamppot met kipdijfilet

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 el zwarte olijven, zonder pit
  • 150 ml melk
  • 500 g andijvie, fijngesneden
  • 1 kg kruimige aardappelen
  • 4 kipfilets
  • 4 el olijfolie
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in weinig water met zout gaar. Verwarm in een steelpan de melk. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de kipfilets 6-7 minuten. Keer de filets regelmatig.

  2. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk en de resterende olijfolie tot een smeuïge puree. Schep er de andijvie door en breng de stamppot op smaak met zout en peper.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien