Amsterdam Light Festival met korting >

Aspergeroerbak met runderreepjes

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 3 el sojasaus
  • 2 el zonnebloemolie
  • 300 g witte rijst
  • 500 g witte asperges, geschild
  • 2 bosuien, in schuine reepjes
  • 1 el honing
  • 1 rode peper, ontzaad en in ringetjes
  • 400 g runderreepjes
Bereiding:
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de asperges in stukken van 4 cm.
  3. Verhit in een wok de olie. Bak de runderreepjes in 3-4 minuten al omscheppend bruin. Bak de rode peper 1 minuut mee. Schep de asperges erdoor en roerbak ze in 6-8 minuten beetgaar.

  4. Voeg de sojasaus, honing en bosui toe en bak nog 1-2 minuten. Breng op smaak met peper.

  5. Verdeel de rijst over 4 diepe borden en schep er de aspergeroerbak bij.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien