On Your Feet! de Musical vanaf €39, klik hier

Australische BBQ-spareribs

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder

Deze spareribs met marinade zijn heerlijk op de BBQ. Je bereidt ze in de oven en door de marinade blijft het vlees lekker mals. Je kunt het vlees een dag van tevoren maken voor een rijkere smaak.

Benodigdheden voor 4 personen
  • 700 g spareribs
  • snufje peper en zout
  • rozemarijn, een paar takjes, optioneel
  • 1 fles Calvé Australian sweet roast
  • 4 maiskolven, optioneel
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de spareribs met peper en zout.

  2. Verlaag de temperatuur naar 120 °C zodra de oven goed warm is. Leg de spareribs in een ovenschaal en kook ze ca. 45 minuten in de oven.

  3. Glaceer de spareribs met de grillsaus en leg het vlees ca. 5 minuten op de grill/barbecue. Draai ze af en toe om. Gril eventueel 4 maiskolfen mee.

  4. Serveer de spareribs met de rest van de saus, rozemarijn en de gegrilde maiskolfen.

Bron: Calvé

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien